Op zoek naar werk?

Ga aan de slag bij Jobdirekt

Op zoek naar de juiste baan? Of bijverdienen terwijl je studeert? Wij willen voor jou de baan vinden die bij jou past. Jobdirekt heeft een divers klantenbestand. Wij zijn voor opdrachtgevers regelmatig op zoek naar personeel in verschillende branches. In een persoonlijk gesprek achterhalen we graag welke baan het beste bij jou past. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij het bedrijf waar wij je gaan voorstellen. 

Aan het werk als uitzendkracht

Op het moment dat je voor ons aan het werk gaat, zijn wij juridisch gezien jouw werkgever. Dit betekent dat wij jouw salaris uitbetalen, je ziek melden bij het UWV en de verplichte premies afdragen.  

Je ontvangt loonstroken en jaaropgave(s) die je via je account  kunt openen. Je krijgt een contract met uitzendbeding. Dit betekent dat je alleen de uren betaald krijgt die je werkt.

Het uitzendwerk heeft voordelen ten opzichte van andere dienstverbanden. De verloning die wekelijks plaatst vindt is heel transparant. Elk uur dat je werkt krijg je betaald. Daarnaast bouw je vakantie uren, vakantiegeld en kortverzuim op.

Het salaris is bij Jobdirekt goed geregeld. Je krijgt dat wat jij verdient volgens de geldende normen/CAO’s. Het salaris wordt wekelijks achteraf betaald, dit is omdat wij van tevoren niet kunnen zeggen hoeveel uren je gewerkt hebt.

Nieuwsgierig? Schrijf je in!

Je interesse is misschien nu wel gewekt. Als je het nog niet helemaal zeker weet is ook prima. Schrijf je nu vrijblijvend in en ga samen met onze ervaren intercedenten in gesprek om een passende baan voor jou te vinden of om al je vragen te beantwoorden!