Op zoek naar werk?

Ga aan de slag bij Jobdirekt

Op zoek naar de juiste baan? Of bijverdienen terwijl je studeert? Wij willen voor jou de baan vinden die bij jou past. Jobdirekt heeft een divers klantenbestand. Wij zijn voor opdrachtgevers regelmatig op zoek naar personeel in verschillende branches. In een persoonlijk gesprek achterhalen we graag welke baan het beste bij jou past. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij het bedrijf waar wij je gaan voorstellen. 

Aan het werk als uitzendkracht

Op het moment dat je voor ons aan het werk gaat, zijn wij  jouw werkgever. Het salaris wordt uitbetaald, je wordt ziekgemeld en de verplichte premies worden afgedragen.  

Je ontvangt loonstroken en jaaropgave(s) die je via een account kunt openen. Je krijgt een contract met uitzendbeding. Dit betekent dat je alleen de uren betaald krijgt die je werkt.

Het uitzendwerk heeft voordelen ten opzichte van andere dienstverbanden. De verloning die wekelijks plaatst vindt is heel transparant. Elk uur dat je werkt krijg je betaald. Daarnaast bouw je vakantie uren, vakantiegeld en kortverzuim op.

Het salaris is bij Jobdirekt goed geregeld. Je krijgt dat wat jij verdient volgens de geldende normen/CAO’s. Het salaris wordt wekelijks achteraf betaald, dit is omdat wij van tevoren niet kunnen zeggen hoeveel uren je gewerkt hebt.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Schrijf je vrijblijvend in, of maak een afspraak met onze intercedent om samen een passende baan te zoeken.