• KTP GROUP :
  • Jobdirekt
    Jobdirekt

    Tijd voor een nieuwe uitdaging?

    Jouw uitzendbureau in Exloo

    Bij Job Direkt begrijpen we dat het vinden van een baan niet zomaar iets is. Het gaat om jouw toekomst, jouw carrière en jouw geluk. Daarom gaan wij verder dan alleen het matchen van CV’s met vacatures. In een persoonlijk gesprek willen wij graag meer over jou te weten komen. Wat zijn jouw wensen en ambities? Waar word jij gelukkig van? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar een bedrijf waar jij je thuis voelt.

    De voordelen van Job Direkt zijn:

    • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
    • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
    • Persoonlijke begeleiding
    • Zekerheid en garanties

    Lees meer

    Wij vinden de perfecte match

    Persoonlijk gesprek voor de beste match

    Bij Job Direkt staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij geloven dat dit belangrijk is voor het bieden van optimale aandacht aan zowel onze opdrachtgevers als werkzoekenden. Door goed naar jou te luisteren kunnen wij beter inspelen op jouw behoeften en zoeken naar vacatures die perfect aansluiten bij wat jij zoekt. Onze ervaren recruiters hebben uitgebreide kennis van de verschillende branches waarin wij actief zijn. Zij weten wat er speelt en hebben een groot netwerk van opdrachtgevers die regelmatig op zoek zijn naar nieuw personeel. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en jou de beste vacatures aan te bieden in Exloo en omgeving.

    Bekijk alle vacatures

    Jobdirekt
    Jobdirekt

    Wij matchen kandidaten met de juiste werkgever

    Werving & selectie Exloo

    Ben jij op zoek naar jouw droombaan? Of zoek je als werkgever naar het perfecte personeel voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Job Direkt aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in het vinden van de beste match tussen werknemers en werkgevers. Met ons uitgebreide netwerk, grote kennis van de arbeidsmarkt en persoonlijke aanpak bieden wij een unieke service die gericht is op het vervullen van al jouw wensen.

    • Wij regels allesGeen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel
    • Betaalbare tarievenU betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s
    • Geen afdrachtenGeen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
    • meer dan 25 jaar ervaringWij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt

    Wie zijn wij

    Meer weten?

    Wil jij meer weten over Job Direkt? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over Job Direkt als uitzendbureau en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

    Alle informatie

    Jobdirekt

    Contact

    Geïnteresseerd geraakt?

    Het vinden van een geschikte vacature of goed personeel in Exloo hoeft niet lastig te zijn. Bij Job Direkt weten we namelijk met ruim 25 jaar ervaring precies wat er van ons verwacht wordt voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Dit stelt ons in staat om de juiste match te vinden voor een langdurige en vooral ook succesvolle samenwerking.

    Neem contact op

    JobDirekt

    JobDirekt

    Stel direct je vraag aan ons.

    I will be back soon

    JobDirekt
    Hey hallo! 👋
    Ik ben Lynn van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
    Chatten