• KTP GROUP :
 • service_image

  Uitbetaling door JobDirekt

  Payroll

  Bent u als werkgever op zoek naar een efficiënte manier om de administratieve en juridische verantwoordelijkheden voor uw personeel uit te besteden? Wilt u zich kunnen focussen op uw corebusiness zonder de dagelijkse rompslomp die gepaard gaat met het hebben van personeel? Dan bent u bij Job Direkt aan het juiste adres! Wij bieden onze opdrachtgevers een complete payrolldienstverlening. Met payrolling neemt Job Direkt alle verantwoordelijkheden omtrent salarisadministratie, contracten, arbeidsrechtelijke risico’s en het tijdig betalen van salarissen uit handen. Daarmee kunt u zich volledig richten op uw onderneming, terwijl wij ervoor zorgen dat al uw personeelszaken correct worden afgehandeld.

  Voordelen van Payrolling via Job Direkt

  Als werkgever heeft u genoeg taken en verantwoordelijkheden. Het uitbesteden van uw personeelsadministratie aan Job Direkt brengt gemak met zich mee. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om alle zaken rondom payroll af te handelen. Van het opstellen van contracten tot het beheren van de loonadministratie; wij regelen het voor u. Zo houdt u meer tijd over voor belangrijke bedrijfsactiviteiten.

  Scherpe tarieven

  Kiezen voor payrolling via Job Direkt betekent niet alleen gemak, maar ook financieel voordeel. Wij hanteren scherpe tarieven waardoor u kosten bespaart op personeelszaken. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het optimaliseren van uw arbeidsvoorwaardenpakketten en zijn wij altijd transparant over onze tariefstructuur. Op deze manier heeft u altijd inzicht in de kosten en bieden wij maximale duidelijkheid.

  Jobdirekt

  Wilt u profiteren van alle voordelen die payrolling via Job Direkt te bieden heeft? Bent u klaar om meer grip te krijgen op uw personeelsadministratie en uzelf te ontlasten van administratieve taken? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

  Contact

  Geïnteresseerd?

  Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van payroll en andere administratieve zaken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact op

  JobDirekt

  JobDirekt

  Stel direct je vraag aan ons.

  I will be back soon

  JobDirekt
  Hey hallo! 👋
  Ik ben Thijs van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
  Chatten