• KTP GROUP :
 • service_image

  Op zoek naar personeel?

  Werving en selectie

  Bent u op zoek naar het juiste personeel, maar heeft u moeite met het vinden van gekwalificeerde kandidaten? Bij Job Direkt zijn we gespecialiseerd in werving en selectie. We begrijpen dat het vinden van de perfecte match niet altijd even gemakkelijk is. Daarom nemen wij graag de tijd om uw organisatie te leren kennen en te achterhalen wat u zoekt in een nieuwe medewerker. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise kunnen wij u helpen om geschikte kandidaten te vinden en zo uw team te versterken.

  Professioneel maatwerk

  Bij Job Direkt geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk oplossingen. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op een professionele aanpak die volledig is afgestemd op uw behoeften. We verdiepen ons in uw organisatie, de bedrijfscultuur en het functieprofiel waarvoor we gaan werven. Zo kunnen we gericht op zoek gaan naar de juiste kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook goed passen binnen uw organisatie.

  Onze ervaren recruiters hebben een brede achtergrond en kennen diverse sectoren als geen ander. Of u nu op zoek bent naar managementposities, technisch geschoolde medewerkers of sales professionals – bij Job Direkt bent u aan het juiste adres. Wij weten precies hoe we de markt moeten benaderen en hebben toegang tot uitgebreide databases met potentiële kandidaten.

  Jobdirekt

  Contact

  Geïnteresseerd geraakt?

  Zoek u werk? Kijk dan tussen al onze vacatures! Liever direct contact met één van onze recruiters? Dat kan natuurlijk. Neem dan direct contact met ons op!

  Neem contact op

  JobDirekt

  JobDirekt

  Stel direct je vraag aan ons.

  I will be back soon

  JobDirekt
  Hey hallo! 👋
  Ik ben Thijs van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
  Chatten