• KTP GROUP :
 • Uw betrouwbare partner in de arbeidsmarkt

  Al ruim 25 jaar een begrip

  Wij staan bekend als een betrouwbare partner op de arbeidsmarkt waar persoonlijk contact centraal staat. Onze missie is het leveren van vakkrachten die voldoen aan de eisen en behoeften van onze opdrachtgevers in diverse branches, variërend van technische beroepen tot administratieve functies en logistieke posities.

  Bij Job Direkt hechten wij veel waarde aan persoonlijke gesprekken met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Door ons te richten op persoonlijk contact kunnen wij beter begrijpen wat onze klanten nodig hebben en bieden wij hen maatwerkoplossingen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die klaarstaan om te luisteren naar uw specifieke behoeften en doelstellingen. Wij streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, integriteit en resultaatgerichtheid.

  Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of vragen heeft over hoe Job Direkt kan helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel voor uw organisatie, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

  Onze diensten

  Verschillende branches

  25 jaar ervaring in verschillende branches

  Met onze ruime ervaring over een breed scala aan branches zijn wij in staat om voor elke niche de juiste vakkrachten te vinden. Of u nu behoefte heeft aan technisch personeel, administratieve medewerkers, chauffeurs of andere gespecialiseerde rollen, bij Job Direkt beschikken wij over het juiste netwerk en kennis om de perfecte match te maken.

  Ons team bestaat uit recruiters met kennis van verschillende sectoren en een uitgebreid netwerk van professionals. Door middel van ons grondige selectieproces zorgen wij ervoor dat alleen de meest gekwalificeerde kandidaten worden voorgesteld aan onze opdrachtgevers, zodat u kunt vertrouwen op de expertise en vaardigheden van het door ons geselecteerde personeel.

  Job Direkt staat voor:

  • Opbouwen van duurzame relaties
  • We werken op basis van vertrouwen & integriteit
  • Resultaatgericht op basis van vooraf gemaakte afspraken

  Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of vragen heeft over hoe Job Direkt kan helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel voor uw organisatie of op zoek bent naar een andere baan, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we bespreken wat uw specifieke behoeften zijn en hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken hiervan.

  Contact opnemen

  Persoonlijk contact

  Het persoonlijke uitzendbureau dat jouw carrière voorop stelt

  Bij Job Direkt ben jij geen nummertje. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en willen jou écht leren kennen. Wat zijn jouw ambities? Welke vaardigheden bezit je? Waar liggen jouw interesses? Dit zijn vragen die wij stellen om de perfecte match te maken tussen kandidaat en functie. Jouw wensen staan centraal, want pas als jij gelukkig bent in je werk, zijn wij dat ook.

  Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen diverse sectoren. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke baan, parttime werk of juist een vaste aanstelling, bij Job Direkt hebben we toegang tot ontzettend veel verschillende soorten vacatures. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zorgen voor een snelle match tussen kandidaat en werkgever.

  Vacatures bekijken

  JobDirekt

  JobDirekt

  Stel direct je vraag aan ons.

  I will be back soon

  JobDirekt
  Hey hallo! 👋
  Ik ben Thijs van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
  Chatten