• KTP GROUP :
 • JobDirekt

  Onze diensten

  payroll

  Werving en selectie

  Bij Job Direkt streven we ernaar om uw droombaan te verwezenlijken. We kijken niet alleen naar uw vaardigheden en werkervaring, maar ook naar wat u echt drijft in uw carrière. Wat wilt u bereiken? Welke doelen heeft u voor ogen? Door ons oprecht geïnteresseerd te tonen in uw persoonlijke ontwikkeling, kunnen we op zoek gaan naar een functie die écht bij u past. Wij begrijpen dat werkgeluk niet alleen afhangt van het takenpakket, maar ook van de bedrijfscultuur en de werkomgeving. Daarom houden we rekening met al deze aspecten tijdens het selectieproces. Wanneer u zich gelukkig voelt in uw werk, heeft dit immers een positieve invloed op uw prestaties en welzijn.

  Lees meer

  Payroll

  Bent u als ondernemer ook weleens moe van alle administratieve rompslomp rondom uw personeel? Met de payroll- diensten van Job Direct hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Wij nemen namelijk al uw werkgeversverplichtingen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. Met Job Direct Payroll draagt u het juridisch werkgeverschap over aan onze specialisten. Wij verlonen uw medewerkers, stellen arbeidsovereenkomsten op en dragen zorg voor alle bijkomende verzekeringen en premies. Daarnaast verzorgen wij ook de afdracht van sociale premies en belastingen. Kortom, alles wat komt kijken bij het in dienst hebben van personeel.

  Lees meer

  Detachering

  Bij Job Direct nemen we geen genoegen met minder dan perfecte matches. Onze ervaren recruiters hebben diepgaande kennis van diverse vakgebieden en begrijpen de specifieke eisen van uw bedrijf. Hierdoor kunnen we snel de juiste professional selecteren die naadloos aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om IT-specialisten, financiële experts of technici, wij beschikken over een uitgebreid netwerk van getalenteerde professionals die klaarstaan om aan de slag te gaan. Bovendien screenen we elke kandidaat grondig op vaardigheden, referenties en of ze passen binnen het bedrijf, zodat u erop kunt vertrouwen dat u alleen topkandidaten krijgt voorgesteld.

  Lees meer
  JobDirekt

  JobDirekt

  Stel direct je vraag aan ons.

  I will be back soon

  JobDirekt
  Hey hallo! 👋
  Ik ben Thijs van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
  Chatten