• KTP GROUP :
 • Jobdirekt
  Jobdirekt

  Werken via Jobdirekt?

  Ga aan de slag als uitzendkracht

  Op het moment dat je voor ons aan het werk gaat, zijn wij jouw werkgever. Het salaris wordt uitbetaald, je wordt ziekgemeld en de verplichte premies worden afgedragen. Je ontvangt loonstroken en jaaropgave(s) die je via een account kunt openen. Je krijgt een contract met uitzendbeding. Dit betekent dat je alleen de uren betaald krijgt die je werkt.

  Het uitzendwerk heeft voordelen ten opzichte van andere dienstverbanden. De verloning die wekelijks plaatst vindt is heel transparant. Elk uur dat je werkt krijg je betaald. Daarnaast bouw je vakantie uren, vakantiegeld en kortverzuim op.

  Het salaris is bij Jobdirekt goed geregeld. Je krijgt dat wat jij verdient volgens de geldende normen/CAO’s. Het salaris wordt wekelijks achteraf betaald, dit is omdat wij van tevoren niet kunnen zeggen hoeveel uren je gewerkt hebt.

  Lees meer

  Jobdirekt heeft de juiste baan

  Ben je op zoek naar de juiste baan? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Jobdirekt helpen wij je graag om jouw droombaan te vinden. Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt, hebben wij alles in huis om jou succesvol te begeleiden naar een nieuwe carrière.

  Neem contact op

  Jobdirekt
  Jobdirekt

  Waarom kiezen voor Jobdirekt?

  Bij Jobdirekt geloven we dat iedereen recht heeft op een bevredigende en passende baan. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste job soms overweldigend kan zijn, vooral met zoveel verschillende mogelijkheden en concurrentie. Daarom staan wij voor je klaar: om het proces gemakkelijker, efficiënter en stressvrijer te maken.

  Onze expertise ligt niet alleen in het matchen van kandidaten met vacatures, maar ook in het begeleiden van sollicitanten gedurende het hele traject. Of je nu advies nodig hebt over het opstellen van je cv, tips wilt ontvangen voor een succesvol sollicitatiegesprek of gewoon wat extra motivatie nodig hebt – wij zijn er voor jou!

  Neem contact met ons op

  Wij zorgen voor de juiste match

  Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het vinden van jouw ideale baan. Schrijf je in bij Jobdirekt en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen. Samen gaan we op zoek naar de baan waar jij enthousiast van wordt en waarin je al je talenten kunt benutten. Met Jobdirekt aan je zijde zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière!

  Bekijk onze vacatures

  Jobdirekt
  JobDirekt

  JobDirekt

  Stel direct je vraag aan ons.

  I will be back soon

  JobDirekt
  Hey hallo! 👋
  Ik ben Thijs van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
  Chatten