• KTP GROUP :
  • Jobdirekt
    Jobdirekt

    Tijd voor een nieuwe uitdaging?

    Jouw uitzendbureau in Nieuw-Amsterdam

    Bij Job Direkt begrijpen we dat het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer niet alleen gebaseerd moet worden op de kwalificaties van een persoon. Daarom gaan wij verder dan alleen het kijken naar ervaring en vaardigheden. Wij geloven dat iedereen meer kan bereiken als ze passie hebben voor hun werk. Daarom kijken wij ook naar persoonlijkheid, motivatie en interesses van sollicitanten. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze vacatures niet alleen geschikt zijn op basis van kwaliteit, maar ook op basis van een persoonlijke match.

    De voordelen van Job Direkt zijn:

    • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
    • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
    • Persoonlijke begeleiding
    • Zekerheid en garanties

    Lees meer

    Wij vinden de perfecte match

    Persoonlijk gesprek voor de beste match

    Bij Job Direkt geloven we in persoonlijk contact. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijk gesprek de beste manier is om jou als individu te leren kennen en te begrijpen wat jou drijft. Wat zijn jouw ambities en welke skills heb jij te bieden? Bij Job Direkt draait alles om mensen. Wij begrijpen dat het vinden van een baan niet alleen gaat om het matchen van jouw vaardigheden met de juiste functie, maar ook om het creëren van een werkomgeving waarin jij je op je gemak voelt en kunt groeien. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, wil je graag weten of een bedrijf bij jou past.

    Bekijk alle vacatures

    Jobdirekt
    Jobdirekt

    Wij matchen kandidaten met de juiste werkgever

    Werving & selectie Nieuw-Amsterdam

    Bij Job Direkt begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat elk moment van leegstand van een positie impact kan hebben op jouw bedrijfsprestaties. Daarom zetten wij ons in om het wervingsproces zo snel mogelijk te laten verlopen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de kandidaten. Onze recruiters zijn experts in het identificeren en screenen van talentvolle professionals binnen diverse vakgebieden. Door middel van persoonlijke gesprekken en grondige referentiechecks zorgen wij ervoor dat alleen de besten worden voorgesteld aan jou als werkgever. Hierdoor hoef jij geen kostbare tijd meer te verspillen aan het doorspitten van talloze sollicitaties.

    • Wij regels allesGeen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel
    • Betaalbare tarievenU betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s
    • Geen afdrachtenGeen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
    • meer dan 25 jaar ervaringWij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt

    Wie zijn wij

    Meer weten?

    Wil jij meer weten over Job Direkt? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over Job Direkt als uitzendbureau en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

    Alle informatie

    Jobdirekt

    Contact

    Geïnteresseerd geraakt?

    Het vinden van een geschikte vacature of goed personeel in Nieuw-Amsterdam hoeft niet lastig te zijn. Bij Job Direkt weten we namelijk met ruim 25 jaar ervaring precies wat er van ons verwacht wordt voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Dit stelt ons in staat om de juiste match te vinden voor een langdurige en vooral ook succesvolle samenwerking.

    Neem contact op

    JobDirekt

    JobDirekt

    Stel direct je vraag aan ons.

    I will be back soon

    JobDirekt
    Hey hallo! 👋
    Ik ben Lynn van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
    Chatten