• KTP GROUP :
  • Jobdirekt
    Jobdirekt

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

    Jouw uitzendbureau in

    Ees

    Bij Job Direkt streven we ernaar om niet alleen te matchen op basis van kwaliteit, maar ook op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeften. We begrijpen dat het vinden van de juiste baan meer is dan alleen een functieomschrijving. Het gaat om het gevoel dat je hebt bij een bedrijf, de bedrijfscultuur waarin jij kunt gedijen en natuurlijk de balans tussen werk en privé. Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact en gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken wat jij belangrijk vindt in een baan. Daarnaast maken we gebruik van innovatieve matchingstechnologieën die ervoor zorgen dat we snel én accuraat kunnen filteren welke vacatures het beste bij jou passen. Op deze manier creëren we een unieke match zonder compromissen.

    De voordelen van Job Direkt zijn:

    • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
    • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
    • Persoonlijke begeleiding
    • Zekerheid en garanties

    Lees meer

    Wij kijken verder dan je CV

    Persoonlijk gesprek voor het beste resultaat

    Bij Job Direkt staat persoonlijkheid centraal. We geloven dat werkgeluk begint met een goede match tussen werknemer en werkgever. Daarom kijken wij niet alleen naar de kwalificaties van de kandidaat, maar ook naar hun waarden, interesses en persoonlijkheid. Daarnaast maken we gebruik van verschillende methoden om ervoor te zorgen dat we de beste match kunnen vinden. Ons team van ervaren recruiters staat altijd klaar om jou persoonlijk te begeleiden tijdens het sollicitatieproces en verder. We bieden ook loopbaancoaching en training aan, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen in jouw droombaan.

    Bekijk alle vacatures

    Jobdirekt
    Jobdirekt

    Wij matchen kandidaten met de juiste werkgever

    Werving & selectie Ees

    Bij Job Direkt beschikken we over een uitgebreid netwerk van talentvolle kandidaten die staan te popelen om aan de slag te gaan. Of je nu zoekt naar ervaren professionals of naar iemand met specifieke vaardigheden, wij hebben de perfecte match voor jou in huis. Ons team van ervaren recruiters staat voor je klaar om jouw wervingsproces soepel en efficiënt te laten verlopen. We begrijpen dat elke vacature uniek is en dat elk bedrijf zijn eigen specifieke wensen heeft. Daarom screenen wij elke kandidaat grondig en houden wij rekening met jouw specifieke eisen en criteria. Met onze expertise in verschillende sectoren zijn we in staat om snel geschikte kandidaten te vinden die voldoen aan jouw verwachtingen.

    • Wij regels allesGeen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel
    • Betaalbare tarievenU betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s
    • Geen afdrachtenGeen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
    • meer dan 25 jaar ervaringWij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt

    Wie zijn wij

    Meer weten?

    Wil jij meer weten over Job Direkt? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over Job Direkt als uitzendbureau en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

    Alle informatie

    Jobdirekt

    Contact

    Geïnteresseerd geraakt?

    Wil jij graag aan de slag en heb jij een leuke vacature in Ees gezien of ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor zowel werkzoekende als opdrachtgever.

    Neem contact op

    JobDirekt

    JobDirekt

    Stel direct je vraag aan ons.

    I will be back soon

    JobDirekt
    Hey hallo! 👋
    Ik ben Lynn van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
    Chatten