• KTP GROUP :
 • service_image

  Detachering door JobDirekt

  Detachering

  Bent u als bedrijf op zoek naar flexibiliteit in het inhuren van personeel? Dan is uitzenden dé oplossing voor u! Met uitzenden kunt u (tijdelijk) personeel inhuren voor een dag, een week of zelfs een maand, zonder dat dit grote risico’s met zich meebrengt. Bij Job Direkt factureren wij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Hierdoor loopt u geen enkel financieel risico en behoudt u de volledige controle over uw kosten.

  Naast het aanbieden van flexibel personeel, biedt Job Direkt ook werving & selectie diensten aan. Werving & selectie is een proces waarbij wij voor u op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor uw vacature. Wij zoeken en beoordelen kandidaten op basis van de door ons gestelde criteria, zoals hun vaardigheden, kwalificaties en persoonlijkheid.

  De toegevoegde waarde van Job Direkt

  Als opdrachtgever heeft u vaak specifieke wensen en eisen waaraan een kandidaat moet voldoen. Het kan echter lastig zijn om deze kandidaat zelf te vinden en selecteren. Job Direkt kan u hierbij helpen! Onze specialistische kennis en ervaring stellen ons in staat om snel en efficiënt de juiste kandidaten voor u te vinden.

  Ons professionele team van ervaren recruiters zet zich volledig in om aan uw behoeften te voldoen. Wij gaan verder dan alleen het selecteren van geschikte kandidaten: we willen ervoor zorgen dat de geselecteerde kandidaat perfect past binnen uw organisatiecultuur en doelstellingen. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij het verschil maken, zowel voor u als voor de kandidaat.

  Jobdirekt

  Waarom Job Direkt de juiste keuze is

  Job Direkt onderscheidt zich door haar focus op klanttevredenheid en persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom streven wij naar maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Daarnaast bieden wij een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals die klaar staan om uw vacatures in te vullen.

  Met Job Direkt haalt u niet alleen flexibel personeel in huis, maar ook een betrouwbare partner die met u meedenkt. Onze expertise in detachering stelt ons in staat om snel en adequaat te handelen, zodat uw bedrijf geen waardevolle tijd verliest bij het invullen van vacatures of het inhuren van tijdelijk personeel.

  Contact

  Geïnteresseerd?

  Bent u klaar om uw personeelsbehoeften uit handen te geven aan een betrouwbare partner? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Bij Job Direkt staan wij paraat om u te helpen bij het vinden en selecteren van de juiste kandidaten voor uw organisatie. Ons team van professionele recruiters staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een plan van aanpak op te stellen.

  Neem contact op

  JobDirekt

  JobDirekt

  Stel direct je vraag aan ons.

  I will be back soon

  JobDirekt
  Hey hallo! 👋
  Ik ben Thijs van JobDirekt. Hoe kan ik je helpen?
  Chatten